één hypotheken breidt uit naar Heeswijk-Dinther!

Waar banken uit de dorpskernen verdwijnen, zien Jorg en Pieter van één hypotheken kansen om juist een stap dichter naar de mensen toe te zetten. Ze openen daarom begin volgend jaar een nieuwe vestiging in Heeswijk-Dinther. Het doel? Een plek in de buurt creëren waar je makkelijk binnen kunt lopen voor je hypotheek of verzekeringen. Vertrouwd advies door mensen uit de regio die weten wat er in jouw dorp speelt. De deur staat altijd open, toch Pieter?

Pieter vertelt:

“Momenteel nog niet hè, we zijn nog druk aan het bouwen. Maar dat is inderdaad wel het plan. Net als in Oss willen we in Heeswijk-Dinther een plek creëren waar je gewoon binnen kunt wandelen voor een kennismaking of een advies. De afgelopen jaren hebben we al veel mensen uit regio Oss en Bernheze mogen helpen. Met onze volgende vestiging hopen we ze nóg beter van dienst te kunnen zijn. We maken het net allemaal wat makkelijker voor onze klanten. En soms moet je daarbij ook een beetje geluk hebben.

Weet je wat het is? We keken al een tijdje rond en al die tijd kwam er niets op ons pad. Juist op het moment dat we het loslieten kreeg ik een belletje van een bekende, die ons op de hoogte bracht van de nieuwbouwplannen aan PLEIN 1969. De locatie in Heeswijk-Dinther paste precies in het plaatje dat we voor ogen hadden. Echt super!”

“Een ondernemend dorp met een bruisend verenigingsleven”

Jorg daarover: “We kennen Heeswijk-Dinther als een ondernemend dorp met een bruisend verenigingsleven. Een dorp waar mensen elkaar kennen. Daar houden we wel van. Daarbij heeft het een centrale ligging voor omliggende dorpen zoals Schijndel, Berlicum en Vinkel. Verder biedt de nieuwe locatie mogelijkheden voor Uden, Sint-Michielsgestel en Veghel. Een betere spreiding in de markt dan alleen het kantoor in Oss.

Toevallig werken we al met veel partijen uit Heeswijk-Dinther samen. Op de een of andere manier is ons netwerk vanzelf die kant op getrokken. Accountantskantoren, makelaars, notariskantoren, noem het maar op. Dat soort dingen gaan gewoon vanzelf. Toch is het wel prettig en voelt de stap daardoor meteen vertrouwd aan.

“In Heeswijk-Dinther breiden we ook de verzekeringen-tak verder uit”

Naast onze hypotheken-tak gaan we ook in Heeswijk-Dinther de verzekeringen-tak verder uitbreiden. Waar je aan moet denken? Nou, bijvoorbeeld bemiddeling van schade verzekeringen, zakelijke verzekeringen en pensioenen. We bieden het totaalpakket aan. Remco helpt je daar graag mee op weg. Een vergelijking kan hij zo voor je maken. Laat je eens positief verrassen, want vaak is meer mogelijk dan je denkt.”

Samengevat een hele mooie stap waar we heel veel zin in hebben. Daarvoor ook een groot compliment naar het één hypotheken team. Stuk voor stuk toppers die samen met ons de hoge klanttevredenheid weten te waarborgen. Daarnaast blijven we dankbaar voor de mensen die ons telkens weer het vertrouwen geven en het verhaal verspreiden. Aan ons de taak om de ingeslagen weg te blijven bewandelen en constant te blijven verbeteren. Onafhankelijk, vertrouwd en dichtbij is daarbij waar je op mag rekenen.