Reisverzekering

Ga je regelmatig op vakantie? Zoals een reis binnen of buiten Europa? Of veel weekendjes weg? Dan is een doorlopende reisverzekering iets voor jou. Je hebt bij een doorlopende reisverzekering ook de keus om de annulering van je reis mee te verzekeren. Ben je ziek en kun je daardoor niet op reis? Dan krijg jij je geld terug. Zoals je ziet zijn er verschillende vragen die meespelen en van invloed zijn op hoe jouw reisverzekering eruit ziet. Samen kijken we naar een verzekering die het beste bij jou past.

Een reisverzekering is net als een autoverzekering. Je hebt er niets aan. Totdat er op reis iets met je gebeurt of als je schade rijdt met je auto. Dan ben je ontzettend blij dat je er een hebt.

Wat is een reisverzekering?
Je hebt een losse en een doorlopende reisverzekering. Een losse reisverzekering sluit je af als je sporadisch op vakantie gaat. Dat is immers goedkoper. Je betaalt namelijk alleen voor de dagen dat je weg bent. Maar ga je regelmatig op vakantie? Of ga je vaak een weekend weg? Dan is een doorlopende reisverzekering handiger. Je reisverzekering dekt eventuele risico’s die je loopt als je op reis bent.

Verschillende dekkingen

Je kunt verschillende dekkingen kiezen. Bij een annuleringsverzekering krijg je bijvoorbeeld je geld terug als je toch niet op vakantie kunt. Hou jij wel van een uitdagende sport in het buitenland? Zoals bungeejumpen? Ook dat kun je meeverzekeren in je pakket. Evenals je bagage.

Ook kun jij je medische kosten in het buitenland aanvullend meeverzekeren. Kom je in het buitenland in het ziekenhuis terecht? Dan dekt je zorgverzekering de Nederlandse tarieven. Maar verblijf je in een land waar de ziekenhuistarieven heel hoog liggen? Dan moet je de kosten die boven de Nederlandse tarieven uitkomen, zelf betalen. Tenzij je aanvullend medisch verzekerd bent. De ‘medische kosten’ in jouw aanvullende reisverzekering dekken die kosten dan alsnog. Wel zo handig.

De beste verzekering voor jou

Kom je bij ons langs voor het afsluiten van een reisverzekering die precies bij jou past? Dan kijken we eerst naar jouw persoonlijke situatie. We stellen je vragen zoals:
– Hoe vaak ga je op vakantie?
– Maak je veel verre reizen? Of reis je dichterbij huis?
– Wat voor activiteiten wil je op vakantie ondernemen? Zoals duiken of een andere risicovolle sport.
– Wil jij je bagage meeverzekeren?
– Met wie ga je op reis?

We vergelijken verschillende verzekeringsmaatschappijen voor je. Zo krijg je een passend advies. Een advies met de beste voorwaarden tegen de beste premie. Zo kun jij met een gerust hart op vakantie.

Kosteloos oversluiten

Heb je ergens anders een of meerdere verzekeringen lopen? En wil je graag dat wij je helpen met het zoeken naar een andere, betere verzekering die goed bij jou past? Dan regelen wij de overstap voor je. Kosteloos natuurlijk. Wat dit precies betekent voor jou? Geen administratieve rompslomp waar je niets van begrijpt. Je kunt je verzekeringen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen het voor je. En kunnen we je verzekeringen onder één maatschappij onderbrengen? Dan doen we dat. Je krijgt er dan een mooie korting bovenop. Mooi meegenomen.

We blijven in contact

Iedere twee jaar kijken we met je mee naar jouw verzekeringen. Is je verzekering nog nodig? Of ben je toch ergens anders goedkoper uit? Jouw verzekeringen laten we niet zomaar 20 jaar doorlopen. We blijven écht met jou in contact. Jij krijgt de beste premie en voorwaarden die precies bij jou passen.

 

De kracht van één

Denk je dat je alleen voor ’t verstrekken van een reisverzekering bij ons aan kunt kloppen? Dan heb je het mis. We doen veel meer. Wil jij graag de volledige inboedel van je woning verzekeren? Of je auto? Goed plan. We helpen je bij ’t kiezen hoe jij dit op je best doet. Maar naast je huis en auto is er nog zoveel meer. Hoe kom je rond als je ziek wordt en je niet meer kunt werken? Hoe laat jij je nabestaanden achter als je er later niet meer bent? Handig om hier vooraf over na te denken.
Moeilijke materie? Nee hoor, voor ons niet. We helpen je erbij. Goed en snel geregeld. Je kunt makkelijk bij ons binnenlopen. En je kunt ons altijd bellen. Alles onder één dak. Dat is de kracht van alles (in)één.