MKB pakket

Gaaf, je gaat je eigen bedrijf starten. Je wordt dus ondernemer. Of je bent het al. Maar je moet een aantal zaken nog goed regelen. Zoals je bedrijfsrisico’s bijvoorbeeld. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kijken we graag samen met jou vóórdat er iets gebeurt, welke onderdelen van ons MKB pakket er het beste bij jou passen. Want ieder bedrijf is anders. Dus iedere situatie ook. Waar ligt bijvoorbeeld jouw bedrijf? Op een industrieterrein of midden in de stad? Dat maakt namelijk nogal een verschil als je het pand en de inboedel ervan wil verzekeren. Samen kijken we naar hét MKB pakket dat het beste bij jou past. Een pakket helemaal op maat voor jouw onderneming.

Wat is een MKB pakket?

Een MKB pakket is een verzekering of meerdere verzekeringen die je met jouw onderneming afsluit om je te verzekeren tegen verschillende soorten risico’s. Je kunt jouw onderneming bijvoorbeeld verzekeren tegen bedrijfsaansprakelijkheid. Of cybercriminaliteit. Maar bijvoorbeeld ook tegen beroepsaansprakelijkheid of gestolen goederen. Is jouw bedrijf de dupe van een cyberaanval? Of worden je goederen plots gestolen? Dan keert de verzekeringsmaatschappij een bedrag uit.

Wil jij als ondernemer graag verschillende verzekeringen afsluiten? Dan komen we bij je langs. Zo krijgen we een goed gevoel van wat er nou precies staat en houden we met verschillende zaken rekening. Op basis van een uitgebreide evaluatie brengen we eventuele risico’s in kaart. We adviseren hoe jij je het beste kunt verzekeren en tegen welke premie en voorwaarden. Vervolgens is het aan jou als ondernemer de keus om het risico wel of niet te dekken.

De beste verzekering voor jou

Komen we bij jou langs voor het afsluiten van een MKB pakket die precies bij jouw onderneming past? Dan kijken we eerst naar de onderneming zelf en jouw persoonlijke situatie. Maar ook die van mede-eigenaren of partners als dit het geval is. We stellen jou of jullie vragen zoals:
– Welke verzekeringen lopen er al?
– Hoe ziet de omgeving en de binnen + buitenkant van het pand eruit? Zoals inventaris en werkplekken.
– Zijn er eventuele bedrijfsrisico’s?
– Zijn er bedrijfsauto’s?
– Heb je een hypotheek of huurhuis?
– Hoe ziet de gezinssituatie eruit?
– Op wat voor manier bouw je pensioen op?

We vergelijken verschillende verzekeringsmaatschappijen voor je. Zo krijg je een passend advies. Een advies met de beste voorwaarden tegen de beste premie. Zo ben jij als er ooit wat gebeurt op persoonlijk- of werkvlak, goed verzekerd tegen verschillende risico’s. Wel zo fijn, toch?

Kosteloos oversluiten

Heb je ergens anders een of meerdere verzekeringen lopen? En wil je graag dat wij je helpen met het zoeken naar een andere, betere verzekering die goed bij jou past? Dan regelen wij de overstap voor je. Kosteloos natuurlijk. Wat dit precies betekent voor jou? Geen administratieve rompslomp waar je niets van begrijpt. Je kunt je verzekeringen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen het voor je. En kunnen we je verzekeringen onder één maatschappij onderbrengen? Dan doen we dat. Je krijgt er dan een mooie korting bovenop. Mooi meegenomen.

Schade melden

Heb je schade aan je onderneming? Bijvoorbeeld door brand? Wat ontzettend vervelend. Bel ons of stuur ons een mail en we gaan voor je aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jouw schade zo snel mogelijk gemeld wordt bij je verzekeraar. Zo krijg jij snel de uitkering waar je recht op hebt. Zonder alle administratieve rompslomp. Laat dat maar aan ons over. Wist je dat je bij grote schade zelfs recht hebt op een extra expert voor een second opinion om je schade op te meten? We vertellen je er graag alles over en helpen je op weg.

We blijven in contact

Iedere twee jaar kijken we met je mee naar jouw verzekeringen. Is je verzekering nog nodig? Of ben je toch ergens anders goedkoper uit? Jouw verzekeringen laten we niet zomaar 20 jaar doorlopen. We blijven écht met jou in contact. Jij krijgt de beste premie en voorwaarden die precies bij jou passen.


De kracht van één

Denk je dat je alleen voor ’t verstrekken van een MKB pakket bij ons aan kunt kloppen? Dan heb je het mis. We doen veel meer. Wil jij goed verzekerd op reis? Of de volledige inboedel van je woning verzekeren? Goed plan. We helpen je bij ’t kiezen hoe jij dit op je best doet. Maar naast je huis is er nog zoveel meer. Hoe kom je rond als je partner ziek wordt en hij of zij niet meer kan werken? Red je het financieel dan nog? Handig om hier vooraf over na te denken.

Moeilijke materie? Nee hoor, voor ons niet. We helpen je erbij. Goed en snel geregeld. Je kunt makkelijk bij ons binnenlopen. En je kunt ons altijd bellen. Alles onder één dak. Dat is de kracht van alles (in)één.