Overlijdensrisicoverzekering

Je nabestaanden goed nalaten. Dat is wat je graag wilt, toch? Dat snappen wij maar al te goed. Samen kijken we met jou naar een overlijdensrisicoverzekering die het beste past in jouw situatie. Want iedere situatie is anders. Woon je bijvoorbeeld samen of alleen? Heb je kinderen? Werk je in loondienst of heb je een eigen bedrijf? Allemaal vragen die meespelen en van invloed zijn op wat je achterlaat als je er niet meer bent. Samen kijken we naar een verzekering die het beste bij jou past.

Een overlijdensrisicoverzekering is net als een autoverzekering. Je hebt er niets aan. Totdat je overlijdt of schade rijdt. Dan ben je ontzettend blij dat je er een hebt.

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering keert uit als je voor een bepaalde datum overlijdt. De uitkering zorgt ervoor dat bijvoorbeeld jouw partner of nabestaanden jouw woning kunnen aflossen. Of voor een deel. Zo kunnen zij in de woning blijven wonen. Ook zorg je er bijvoorbeeld voor dat jij je ouders of erfgenamen niet met een schuld opzadelt.

Sluit je een hypotheek af? Dan wordt het risico van overlijden besproken. Maar in andere situaties is het vaak ook goed om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Graag kijken we samen met jou of je er een nodig hebt. We brengen in beeld wat eventuele tekorten zijn. Heb je geen tekort? Dan adviseren we je natuurlijk je niet te verzekeren.

De beste verzekering voor jou

Kom je bij ons langs voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering die precies bij jou past? Dan kijken we eerst naar jouw persoonlijke situatie. We stellen je vragen zoals:
– Wie zijn je erfgenamen?
– Hoe ziet je gezinssituatie eruit?
– Heb je een eigen- of huurwoning?
– Werk je in loondienst of heb je een eigen bedrijf?
– Op wat voor manier bouw je pensioen op?

En tot slot vragen we je om een gezondheidsverklaring. Zijn er bijzonderheden in jouw ziektebeeld? Zoals een bepaalde ziekte? Bel ons dan even of kom langs. We helpen en adviseren je graag verder. En gelukkig kennen wij verschillende partijen waarbij de gezondheidsverklaring alsnog soepel verloopt.
We vergelijken verschillende verzekeringsmaatschappijen voor je. Zo krijg je een passend advies. Een advies met de beste voorwaarden tegen de beste premie.

We blijven in contact

Iedere twee jaar kijken we met je mee naar jouw verzekeringen. Is je verzekering nog nodig? Of ben je toch ergens anders goedkoper uit? Jouw verzekeringen laten we niet zomaar 20 jaar doorlopen. We blijven écht met jou in contact. Jij krijgt de beste premie en voorwaarden die precies bij jou passen.

 

De kracht van één

Denk je dat je alleen voor ’t verstrekken van een overlijdensrisicoverzekering bij ons aan kunt kloppen? Dan heb je het mis. We doen veel meer. Wil jij goed verzekerd op reis? Of de volledige inboedel van je woning verzekeren? Goed plan. We helpen je bij ’t kiezen hoe jij dit op je best doet. Maar naast je huis is er nog zoveel meer. Hoe kom je rond als je ziek wordt en je niet meer kunt werken? Hoe verzeker jij het beste jouw auto? Handig om hier vooraf over na te denken.
Moeilijke materie? Nee hoor, voor ons niet. We helpen je erbij. Goed en snel geregeld. Je kunt makkelijk bij ons binnenlopen. En je kunt ons altijd bellen. Alles onder één dak. Dat is de kracht van alles (in)één.