Autoverzekering

Het is zover. Jij als automobilist hebt een auto gekocht en je haalt ‘m op. Maar eerst moet je nog wat dingen regelen. Zoals de autoverzekering. Want iedere auto die in Nederland rondrijdt, moet immers verzekerd zijn. Die van jou dus ook. Maar wat voor een soort verzekering sluit je nou af? Welke past het beste bij jou als klant? Gelukkig heb je ons. Want wij helpen je graag verder.

Wat is een autoverzekering?
Met een autoverzekering ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid, ofwel: WA. Wil je een autoverzekering afsluiten? Dan kijken we samen met jou naar een verzekering die precies bij jou past. Want iedereen is anders en heeft dus andere wensen. We kijken bijvoorbeeld naar je financiële buffer. Maar ook naar de diefstalgevoeligheid van je auto.
We snappen dat jij daar als klant minder snel naar kijkt. Of de kleine lettertjes niet begrijpt. Maar wij wel. Samen kijken we naar dé autoverzekering die het beste bij jou en je auto past.

De beste verzekering voor jou

Kom je bij ons langs voor het afsluiten van een autoverzekering die precies bij jou past? Dan kijken we eerst naar jouw persoonlijke situatie. We stellen je vragen zoals:

– Zit je alleen in de auto?
– Rijden er vaak mensen met je mee?
– Ga je veel op reis? Dan is ‘pechhulp in Nederland of buiteland’ een goed idee.
– Is je auto diefstalgevoelig?
– Hoe hoog is je financiële buffer?
– Hoeveel schadevrije jaren heb je? Voor korting op je premie.
– Heb je een leaseauto?
– Hoeveel auto’s zijn er binnen het gezin? Een tweede auto kan namelijk meeliften op de voordelen van de eerste auto. Wel zo handig.

Hierna vergelijken we verschillende verzekeringsmaatschappijen voor je. Zo krijg je een passend advies. Een advies met de beste voorwaarden tegen de beste premie. Zo kun jij veilig en goed verzekerd op reis.

Aanvullende dekkingen

Los van de autoverzekering kijken we ook met je mee of het slim is om een aanvullende dekking af te sluiten. Zoals een verzekering voor inzittenden of rechtsbijstand.

Vaste Klant

Ben je al vaste klant bij ons? En schaf je in het weekend een nieuwe auto aan? Dan kun je per mail of whatsapp al een voorlopige dekking afsluiten. Zonder dat jij een polis in handen hebt, kun je al gaan rijden. Maak je nog wel maandagochtend even een afspraak bij ons? Dan kunnen we met terugwerkende kracht je autoverzekering in orde maken. Hoe mooi is dat?

Kosteloos oversluiten

Heb je ergens anders een of meerdere verzekeringen lopen? En wil je graag dat wij je helpen met het zoeken naar een andere, betere verzekering die goed bij jou past? Dan regelen wij de overstap voor je. Kosteloos natuurlijk. Wat dit precies betekent voor jou? Geen administratieve rompslomp waar je niets van begrijpt. Je kunt je verzekeringen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen het voor je. En kunnen we je verzekeringen onder één maatschappij onderbrengen? Dan doen we dat. Je krijgt er dan een mooie korting bovenop. Mooi meegenomen.

Schade melden

Heb je schade aan je auto? Wat ontzettend vervelend. Bel ons of stuur ons een mail en we gaan voor je aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jouw schade zo snel mogelijk gemeld wordt bij je verzekeraar. Zo krijg jij snel de uitkering waar je recht op hebt. Zonder alle administratieve rompslomp. Laat dat maar aan ons over.

We blijven in contact

Iedere twee jaar kijken we met je mee naar jouw verzekeringen. Is je verzekering nog nodig? Of ben je toch ergens anders goedkoper uit? Jouw verzekeringen laten we niet zomaar 20 jaar doorlopen. We blijven écht met jou in contact. Jij krijgt de beste premie en voorwaarden die precies bij jou passen.


De kracht van één

Denk je dat je alleen voor ’t verstrekken van een autoverzekering bij ons aan kunt kloppen? Dan heb je het mis. We doen veel meer. Wil jij goed verzekerd op reis? Of de volledige inboedel van je woning verzekeren? Goed plan. We helpen je bij ’t kiezen hoe jij dit op je best doet. Maar naast je huis is er nog zoveel meer. Hoe kom je rond als je ziek wordt en je niet meer kunt werken? Wat gebeurt er met je vermogen als je er niet meer bent? Handig om hier vooraf over na te denken.

Moeilijke materie? Nee hoor, voor ons niet. We helpen je erbij. Goed en snel geregeld. Je kunt makkelijk bij ons binnenlopen. En je kunt ons altijd bellen. Alles onder één dak. Dat is de kracht van alles (in)één.