Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Helaas, je bent heel onverwachts langdurig ziek en kunt niet (meer) werken. Vervelend. Los van je ziekte, moet je ook een hoop zaken regelen. Zoals de financiële kant. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kijken we graag samen met jou vóórdat je iets overkomt, welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij jou past. Want iedere situatie is anders. Voor wat voor een bedrag wil jij je bijvoorbeeld verzekeren? In welke risicocategorie val je? Allemaal vragen die meespelen en van invloed zijn op je verzekering. Samen kijken we naar een verzekering die het beste bij jou past.

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekering voor een ondernemer of voor iemand in loondienst. Je ontvangt een uitkering als je niet meer in staat bent om (gedeeltelijk) te werken door jouw ziekte of invaliditeit. Het risico dat je loopt door misschien ziek te worden en daardoor niet meer kunnen werken, dek je dus af met een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Kies je ervoor om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten? Dan komen er een hoop vragen op je af. Samen met jou nemen we alle vragen door en brengen we jouw situatie in kaart. Uiteindelijk ontvang je een advies over welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij jou past.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Ondernemer

Wil je als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? We brengen graag met jou de risico’s in kaart. Uiteindelijk bepaal jij als klant of je het risico wel óf niet verzekert. Misschien kies je ervoor als ondernemer om het risico te lopen. Bijvoorbeeld omdat je een hoge financiële buffer hebt. Word je ziek? Dan kun je de periode financieel goed overbruggen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het risico niet te lopen en je goed te verzekeren. Dit kost je natuurlijk maandelijks wel een bedrag aan premie. Maar wist je dat de premie die je hiervoor betaalt aftrekbaar is bij de belasting? Goed om te weten, toch?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering medewerker in loondienst

Wil je als medewerker in loondienst een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? We brengen graag met jou de risico’s in kaart. Want die zijn er wel degelijk, ook al werk je in loondienst. Uiteindelijk bepaal jij als klant of je het risico wel óf niet verzekert. Heb je bijvoorbeeld samen met je partner een koophuis en wordt één van jullie onverwachts ziek? Dan ontvang je twee jaar lang loondoorbetaling, omdat je werkgever hiervoor verzekerd is. Maar de uitkering is over het algemeen maar 70% van je laatstverdiende inkomen. Dat betekent dat jouw vaste lasten doorlopen, maar je maandelijks minder geld hebt om al je vaste lasten te betalen. Dit risico kun je dus verzekeren. En is dus helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ben je bijvoorbeeld bij je werkgever al collectief verzekerd? Een vraag die belangrijk is voor het bepalen of deze verzekering voor jou van belang is.
Sluit je als particulier een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons af? Dan kan dat op verschillende manieren:

Aflosverzekering
Dit is een verzekering waarbij je na twee jaar arbeidsongeschiktheid een uitkering ontvangt om je hypotheek af te lossen.

Woonlastenverzekering
Dit is een woonlastenbeschermer. Samen kijken we naar jouw woonlasten om die betaalbaar te houden. Je ontvangt dan een vaste uitkering per maand.

Inkomensverzekering
Dit is een verzekering waarbij je het inkomen risico bij arbeidsongeschiktheid afdekt. Je kan tot 90% van je inkomen verzekeren. In de verzekeringsperiode ontvang jij zo altijd een uitkering van het inkomen dat je gewend bent.

De beste verzekering voor jou

Kom je bij ons langs voor het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering die precies bij jou past? Dan kijken we eerst naar jouw persoonlijke situatie. We stellen je vragen zoals:
– Hoe hoog is het risico dat je ziek wordt?
– Hoe ziet je gezinssituatie eruit?
– Werk je in loondienst of heb je een eigen bedrijf?
– Hoe ziet je vermogen eruit? En in hoeverre wil je dit afdekken?
– Wil je gebruik maken van een wachttijd?

Hierna vergelijken we verschillende verzekeringsmaatschappijen voor je. Zo krijg je een passend advies. Een advies met de beste voorwaarden tegen de beste premie. Word je ooit ziek en kun je daardoor niet werken? Dan heb je het financieel goed geregeld.

We blijven in contact

Iedere twee jaar kijken we met je mee naar jouw verzekeringen. Is je verzekering nog nodig? Of ben je toch ergens anders goedkoper uit? Jouw verzekeringen laten we niet zomaar 20 jaar doorlopen. We blijven écht met jou in contact. Jij krijgt de beste premie en voorwaarden die precies bij jou passen.

 

De kracht van één

Denk je dat je alleen voor ’t verstrekken van een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons aan kunt kloppen? Dan heb je het mis. We doen veel meer. Wil jij goed verzekerd op reis? Of de volledige inboedel van je woning verzekeren? Goed plan. We helpen je bij ’t kiezen hoe jij dit op je best doet. Maar naast je huis is er nog zoveel meer. Hoe verzeker je het beste je auto? Of hoe laat je nabestaanden achter als je er niet meer bent? Handig om hier vooraf over na te denken.
Moeilijke materie? Nee hoor, voor ons niet. We helpen je erbij. Goed en snel geregeld. Je kunt makkelijk bij ons binnenlopen. En je kunt ons altijd bellen. Alles onder één dak. Dat is de kracht van alles (in)één.