Particulier pakket

Gaaf, je gaat je eerste huis kopen. Je wordt dus eigenaar van een koophuis. Of je gaat een huis huren met je partner. In beide gevallen is het de hoogste tijd om flink wat financiële zaken te gaan regelen. Zoals een inboedelverzekering bijvoorbeeld. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kijken we graag samen met jou vóórdat er iets gebeurt, welke onderdelen van ons Particulier pakket er het beste bij jou passen. Want iedereen en elke situatie is anders. Waar ligt jouw woning bijvoorbeeld? Midden in de stad? Of in een dorp? Samen kijken we naar hét Particulier pakket dat het beste bij jou past. Een pakket helemaal op maat voor jou.

Wat is een Particulier pakket?

Een Particulier pakket is een pakket met daarin meerdere verzekeringen die je afsluit om je te verzekeren tegen verschillende soorten risico’s. Je kunt jezelf bijvoorbeeld verzekeren tegen aansprakelijkheid. Gooi je bij de buurman een bal door de ruit? En heb je een aansprakelijkheidsverzekering? Dan dekt de verzekering de schade aan de ruit. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een inboedelverzekering afsluiten voor je meubels als er plots brand uitbreekt en je spullen verbranden. Koop je een woning? Dan is in veel gevallen een woonverzekering zelfs verplicht.

Binnen ons Particulier pakket vallen verschillende soorten verzekeringen die jij kunt afsluiten om jezelf, je woning en anderen te beschermen tegen eventuele risico’s. Wil jij graag verschillende verzekeringen afsluiten? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor. Samen brengen we jouw eventuele risico’s in kaart. We adviseren je hoe jij je het beste kunt verzekeren en tegen welke premie en voorwaarden. Ook kijken we naar al je andere verzekeringen. Dat is de kracht van één.

De beste verzekering voor jou

Kom je bij ons langs voor het afsluiten van een Particulier pakket die precies bij jou past? Dan kijken we eerst naar jouw persoonlijke situatie. We stellen je vragen zoals:
– Welke verzekeringen lopen er al?
– Heb je een auto?
– Heb je een eigen- of huurwoning?
– Wat voor waardevolle spullen heb je in huis?
– Ga je vaak op reis?
– Heb je een overlijdensrisicoverzekering?
– Hoe ziet de gezinssituatie eruit?
– Werk je in loondienst of heb je een eigen onderneming?
– Op wat voor manier bouw je pensioen op?

We vergelijken verschillende verzekeringsmaatschappijen voor je. Zo krijg je een passend advies. Een advies met de beste voorwaarden tegen de beste premie. Zo ben jij als er ooit wat gebeurt goed verzekerd tegen verschillende risico’s. Wel zo fijn, toch?

Kosteloos oversluiten

Heb je ergens anders een of meerdere verzekeringen lopen? En wil je graag dat wij je helpen met het zoeken naar een andere, betere verzekering die goed bij jou past? Dan regelen wij de overstap voor je. Kosteloos natuurlijk. Wat dit precies betekent voor jou? Geen administratieve rompslomp waar je niets van begrijpt. Je kunt je verzekeringen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen het voor je. En kunnen we je verzekeringen onder één maatschappij onderbrengen? Dan doen we dat. Je krijgt er dan een mooie korting bovenop. Mooi meegenomen.

Schade melden

Heb je schade aan je woning? Bijvoorbeeld door brand? Wat ontzettend vervelend. Bel ons of stuur ons een mail en we gaan voor je aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jouw schade zo snel mogelijk gemeld wordt bij je verzekeraar. Zo krijg jij snel de uitkering waar je recht op hebt. Zonder alle administratieve rompslomp. Laat dat maar aan ons over. Wist je dat je bij grote schade zelfs recht hebt op een extra expert voor een second opinion om je schade op te meten? We vertellen je er graag alles over en helpen je op weg.

We blijven in contact

Iedere twee jaar kijken we met je mee naar jouw verzekeringen. Is je verzekering nog nodig? Of ben je toch ergens anders goedkoper uit? Jouw verzekeringen laten we niet zomaar 20 jaar doorlopen. We blijven écht met jou in contact. Jij krijgt de beste premie en voorwaarden die precies bij jou passen.

 

De kracht van één

Denk je dat je alleen voor ’t verstrekken van een Particulier pakket bij ons aan kunt kloppen? Dan heb je het mis. Je kunt ook een losse verzekering bij ons afsluiten. Wil jij goed verzekerd op reis? Of de volledige inboedel van je woning verzekeren? Goed plan. We helpen je bij ’t kiezen hoe jij dit op je best doet. Maar naast je huis is er nog zoveel meer. Hoe kom je rond als je partner ziek wordt en hij of zij niet meer kan werken? Red je het financieel dan nog? Handig om hier vooraf over na te denken.
Moeilijke materie? Nee hoor, voor ons niet. We helpen je erbij. Goed en snel geregeld. Je kunt makkelijk bij ons binnenlopen. En je kunt ons altijd bellen. Alles onder één dak. Dat is de kracht van alles (in)één.