Een prachtige mijlpaal. We hielpen in het afgelopen jaar ruim 300 klanten bij het financieren van hun droomhuis en 93 klanten lieten een review achter. We zijn ontzettend trots met de 9,9 als gemiddelde reviewscore op advieskeuze.nl. We kunnen je vertellen: dat doet wel iets met je, toch Jorg?

Jorg aan het woord:

Absoluut. Dat klanten de moeite nemen om een review te schrijven vind ik al super. Als ik in de reviews lees dat zij het als heel prettig hebben ervaren geeft dat veel energie. Je probeert het altijd goed te regelen, stelt je flexibel op en wilt alles voor ze doen. Toch blijft de ervaring van de klanten het belangrijkst. Een gemiddelde reviewscore van een 9,9 voelt voor mij als de kroon op ons werk.

Daar doe je het allemaal voor en maakt ons vak zo leuk. Je helpt klanten die bezig zijn bij het maken van belangrijke beslissingen in hun leven. We schetsen een reëel financieel beeld (niet altijd leuk: maar je weet wel waar je aan toe bent) en pakken het vanaf daar van a tot z op. Van hypotheek tot verzekeringen. Dat levert vaak dankbare reacties op. Dat is prachtig en lukt alleen als je als team goed samenwerkt. Een onderdeel dat Pieter heel belangrijk vindt.

Pieter vertelt daarover:

Samenwerken vind ik inderdaad belangrijk. Toen we vorig jaar één hypotheken lanceerde had dat als doel om klanten nóg beter te kunnen helpen. Daarvoor moet je jezelf flexibel op kunnen stellen én elkaar als team rugdekking geven.

Bereikbaarheid vinden we bijvoorbeeld een belangrijke pijler. Voor de klanten die we helpen, maar ook naar elkaar toe. Door vlot kennis met elkaar te delen kunnen we lastige situaties snel verhelderen. In deze woningmarkt kan dat het verschil maken tussen een woning kopen of aan je voorbij zien gaan. Door snel te schakelen proberen we keer op keer het kwartje de goede kant op te laten vallen.

“Dat klanten via-via bij ons terecht komen is het
grootste compliment dat we kunnen krijgen”

Verder blijf ik dankbaar voor het vertrouwen dat de klanten ons geven en dat ze onze ambassadeurs zijn. Telkens weer ontvangen we telefoontjes van klanten die we nog niet kennen die via-via bij ons terecht zijn gekomen. Dat is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Waarbij we er alles aan gaan doen om de gemiddelde reviewscore van een 9,9 te behouden. We willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken die ons afgelopen jaar het vertrouwen heeft gegeven. Ook een groot compliment naar Danny, Anke en Remco. Samen zijn we één hypotheken. En samen blijven we voor jullie het verschil maken.