Een terugblik op 2021

Het einde van 2021 komt in zicht en wat was het weer een bijzonder jaar. Een goed moment om terug te blikken op alle mooie ontwikkelingen. Wat we daar mee bedoelen? Wat dacht je van de uitbreiding van het team, de aankoop van de nieuwe vestiging in Heeswijk-Dinther, het verbreden van onze dienstverlening, het vertrouwen van klanten, de financieringen die we rond kregen en de samenwerking in het team!

1. Uitbreiding van het team

Dankzij het vertrouwen van onze klanten hebben we de afgelopen tijd een mooie groei doorgemaakt. Al snel kwamen we handjes tekort, dus begon dit jaar onze zoektocht naar iemand die ons team kon versterken. We raakten in gesprek met Remco en de klik was er eigenlijk meteen. Vanaf 1 juni startte Remco als onze ‘nieuwe collega’. En omdat stilstand achteruitgang is, waren we ondertussen ook alweer bezig met de volgende stap: uitbreiden naar Heeswijk-Dinther.

2. Aankoop van het nieuwbouwpand in Heeswijk-Dinther

We zagen de afgelopen jaren grootbanken uit de dorpskernen verdwijnen. Voor ons juist een kans om een stap dichter naar de mensen toe te zetten. Hoe we dat voor ons zien? Het creëren van een extra plek waar je gewoon binnen kunt wandelen voor een kennismaking of advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Met een betere spreiding in de markt als gevolg. Daar bleef het natuurlijk niet bij. Want ook met verzekeringen zijn we verder aan de slag gegaan.

3. Verbreden van onze dienstverlening

We besloten onze dienstverlening te verbreden en onze verzekeringen-tak op te zetten. De perfecte stap naar een compleet en integraal advies. Zo kunnen we onze klanten één totaalpakket aanbieden. Remco, onze specialist in verzekeringen, helpt je daar graag bij. Ondertussen bleven de huizenprijzen door het dak schieten.

4. Financieringen rondkrijgen ondanks bizarre huizenprijzen

Aan een woning komen lijkt daardoor soms onmogelijk. Elke keer weer zien we het als een uitdaging om de financiering rond te krijgen. We zijn dan ook dankbaar dat we van velen het vertrouwen kregen en ze mochten helpen bij het financieren van hun droomhuis. Super gaaf! Gelukkig kregen we met het team vaak veel voor elkaar. We zijn dan ook hartstikke trots op de groei die we als team het afgelopen jaar hebben mogen maken.

5. Trots op het team

Niet alleen zakelijk.. de borrels, teamuitjes, verjaardagen, noem maar op. Hard werken, maar het samen ook leuk hebben, daar geloven we in! We kijken dan ook vol plezier en vertrouwen uit naar het nieuwe jaar waarin weer veel nieuwe dingen op de planning staan!

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Op naar een sprankelend, inspirerend en gezond 2022.

Remco, Danny, Anke, Pieter en Jorg