Onze Remco heeft zijn opleiding tot gecertificeerd Risk Management Consultant gehaald!  Dat is goed nieuws, want daarmee kunnen we onze zakelijk opdrachtgevers nog beter ondersteunen en adviseren over welke risico’s wel of juist niet te verzekeren. Vertel daar eens wat meer over Remco.

Remco aan het woord:

Natuurlijk. Het heeft me het afgelopen jaar wat bloed, zweet en tranen gekost… maar dan heb je ook wat! Ik wilde de GRMC-opleiding al een tijd gaan volgen, maar moest daar nog een juist moment voor zien te vinden. Afgelopen jaar viel alles samen en ben ik begonnen.

Waar kun je ondernemers mee helpen? 

Tijdens de opleiding specialiseer je jezelf in het identificeren, evalueren en beheren van risico’s binnen organisaties. Deze risico’s zijn heel divers: van brand, machinebreuk, vervoerdersaansprakelijkheid tot imaginaire winst, cyber of cultuur risico’s. Waar is het risico en de impact heeft grootst? Op basis daarvan bepalen we samen met de klant wat verstandig is om wel of juist niet te verzekeren.

Je merkt dat het terrein van de financiële dienstverlening voor ondernemers de laatste jaren flink is veranderd. Met het risico management merk ik dat we écht toegevoegde waarde kunnen leveren bij onze klanten. De eerste trajecten zijn al gestart, dat is natuurlijk super gaaf!

Een omgevingsscan als eerste stap

De eerste stap is het maken van een omgevingsscan. Op basis van een paar gesprekken krijg je inzicht in de grootste risico’s van jouw onderneming. Daarna zoomen we verder in op een paar onderwerpen die de meeste prioriteit hebben en dan gaan we aan de slag.

Wil je meer informatie?

Wil je hier als ondernemer meer over weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat kan eenvoudig door te bellen naar 0412 783 008 of te mailen naar remco@eenhypotheken.nl. Lijkt me leuk om je daarbij te helpen!

Remco Verhagen