Op een nieuwe plek gaan werken is niet niks, zelfs niet als je al meer dan 10 jaar in de verzekeringswereld werkt. Zo begon Samantha ruim twee maanden geleden met wat gezonde spanning, maar vooral veel enthousiasme aan haar nieuwe avontuur bij één hypotheken en verzekeringen. Vertel eens Samantha, is het een beetje wat je ervan verwacht had?

Samantha aan het woord:

Zeker weten! De eerste twee maanden zijn me ontzettend goed bevallen. Het is een gezellig en hecht team hier, dus daardoor had ik al snel mijn plekje gevonden. Op maandag en woensdag werk ik vanuit het kantoor in Oss en op donderdag in Heeswijk-Dinther. Hartstikke leuk, ook dat geeft net weer wat meer afwisseling waarnaar ik op zoek was.

Als medewerker binnendienst is het stukje particuliere verzekeringen mijn afdeling. Super fijn, want dat is helemaal mijn ding en weet ik veel vanaf. Ook ik weet natuurlijk niet alles, maar als ik het niet weet, dan zoek ik het voor je uit. Heel fijn dat ik meteen het vertrouwen hier heb gekregen en daarmee ook mijn plekje in het team heb gevonden.

“Als het kan zoek ik graag de gezelligheid op”

Naast het werk heb ik samen met mijn vriend ook een druk en gezellig leven met onze 4 kinderen. We gaan graag samen dagjes weg en gaan graag samen leuke dingen te doen. Een hapje en drankje op z’n tijd hoort daar natuurlijk ook bij, zo probeer ook graag zelf nieuwe gerechten uit in de keuken. En dan heb je nog de gezellige avondjes met vriendinnen natuurlijk. Van cocktailavond, bioscoop bezoek, musical tot terrasje en shoppen: als er gezelligheid is, ben ik van de partij.

De eerste twee maanden zijn voorbijgevlogen en me heel goed bevallen. Dus dat belooft veel goeds voor de komende tijd. Ik heb er zin in!

Samantha van Wees