Maak kennis met Chantal

Superleuk nieuws! We hebben een topper aan ons team kunnen toevoegen. Chantal Schoones-Neelen is haar naam. Geboren in Heesch en woonachtig in Schijndel. Haar eerste maand zit erop en die hartstikke goed bevallen. We hadden ook niet anders verwacht. Naast haar grote glimlach neemt Chantal namelijk een flinke bak (15+ jaar) ervaring mee. Én dat merk je. We stellen Chantal daarom graag aan jullie voor. Maak kennis met Chantal.

Chantal aan het woord:

Meer dan 15 jaar ervaring.. wat vliegt de tijd voorbij zeg. Maar het klopt helemaal. Na mijn studie ben ik meteen bij een verzekeringskantoor gaan werken. Dat is vanaf het eerste moment goed bevallen. De mix tussen klantcontact, dossiers van A tot Z uitwerken en het onderhouden van relaties ligt me goed. Ik heb daar jaren met Remco gewerkt. Dat klikte vanaf het eerste moment. Het was een beetje balen toen Remco naar één hypotheken vertrok, maar we hebben altijd contact gehouden.

“Toen ik hoorde dat één hypotheken een medewerker binnendienst zocht, trok het meteen mijn aandacht”

Ongeveer een jaar geleden besefte ik dat ik toe was aan wat nieuws op mijn werk. Geen stap in een totaal andere richting. Maar wel iets verfrissends. De verhalen van Remco over Anke, Danny, Jorg en Pieter waren altijd erg positief. Toen ik hoorde dat ze een medewerker binnendienst zochten, trok het meteen mijn aandacht.

Het stukje verzekeringen heb ik natuurlijk onder de knie. Het stukje hypotheken zou ik kunnen gaan leren. Geen sprong in het diepe. Maar wel leuke en nieuwe dingen leren. Ik besloot te solliciteren. En na het eerste gesprek waren we er allemaal wel uit. Dit gaan we doen!

“Hard werken én ook beseffen dat er meer is dan dat”

De eerste maand zit erop en die is heel goed bevallen. Werken in een klein team ligt me goed. De sfeer is gezellig. Hard werken én ook beseffen dat er meer is dat dat. Zo leer je elkaar echt kennen. Daar houd ik wel van. Gezelligheid. Naast het werk met mijn gezin dingen ondernemen. Borrelavondjes met vrienden. Of met de kinderen elk weekend op het sportpark. Of een festivalletje zoals Paaspop. Superfijn dat het allemaal weer kan.

Ik heb enorm veel zin in de komende maanden. Veel leren en ook veel kennis implementeren. Als de nieuwe vestiging in Heeswijk-Dinther geopend is, wordt dat mijn nieuwe werkplek. Dus als je binnenkort langskomt voor een hypotheek of verzekering is de kans groot dat we elkaar daar ontmoeten. Lijkt me leuk! Tot snel.

 

Chantal Schoones-Neelen