Een leuk nieuwtje vanuit Oss. Er start vandaag namelijk een nieuwe collega! Remco Verhagen is zijn naam. Een 35-jarige sportieve Heeschenaar die samen met ons de dienstverlening van één hypotheken naar een volgend niveau gaat brengen. En daar hebben we heel veel zin in! Toch Remco?

Remco aan het woord:

Dat klopt als een bus! Ik heb er enorm veel zin in om bij één hypotheken te beginnen. De afgelopen 7 jaar heb ik met veel plezier bij een andere intermediair in verzekeringen gewerkt. Na 7 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een plek waar ik me verder kan ontwikkelen. Ik was pas een paar weken aan het rondkijken toen mijn goede vriend Martijn een berichtje stuurde.

Hij had de vacature van één hypotheken voorbij zien komen en dacht dat het iets voor mij zou zijn. Ik las de vacature op me gemak door en kon niet anders dan Martijn gelijk geven. Dit was precies wat ik zocht..

“Het eerste gesprek met Jorg en Pieter voelde meteen vertrouwd”

Ik solliciteerde en werd uitgenodigd voor een kennismaking. Het eerste gesprek was lekker informeel en voelde meteen vertrouwd. Het werd me al snel duidelijk dat Jorg, Pieter, Danny en Anke me verder kunnen helpen met hun ervaring in het geven van hypotheekadvies. Dat is mijn ambitie, naast het geven van advies in verzekeringen.

Aan de andere kant hoop ik mijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeren bij één hypotheken verder te kunnen implementeren. Een super leuke uitdaging natuurlijk. Er volgde daarna nog een tweede gesprek, maar daar waar we allebei snel uit: zo snel mogelijk aan de slag! Afgelopen week had ik nog een week vrij en sta te popelen om aan de slag te gaan.

“Ik sla graag een balletje op de tennisbaan en train voor de triatlon”

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vrouw Sanne en dochtertje Yara. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten. Ik sla graag een balletje op de tennisbaan en train een paar keer per week voor de triatlon. Zwemmen, fietsen en hardlopen dus. Elk jaar doe ik mee met de Triatlon Rosmalen. Hopelijk gaat het volgend jaar weer door! Maar nu eerst de volle focus op mijn nieuwe job bij één hypotheken.

Ik heb enorm veel zin om bij één hypotheken aan de slag te gaan. Ik verwacht de komende tijd veel te leren. De kans is groot dat je me de komende tijd ziet, spreekt of ontmoet. Tot snel!

Remco Verhagen.