De tijd vliegt. Het is alweer drie maanden geleden dat Anke bij ons binnen wandelde voor haar eerste werkdag. En dat hebben we geweten hoor. In positieve zin. Met haar 19 jaar ervaring in de sector zorgde ze meteen voor een nieuwe dynamiek op kantoor. Een échte aanvulling voor ons enthousiaste team. En we zijn eigenlijk wel benieuwd. Hoe bevalt het jou Anke?

Na 19 jaar een nieuwe uitdaging
Ja, 19 ervaring bij de Rabobank is natuurlijk niet niks. Ik heb een leuke tijd bij de bank gehad en was begin dit jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature van één hypotheken voorbij zag komen dacht ik, laat ik het eens contact opnemen. Dan volgt een sollicitatiegesprek. Je kent het wel, je hoopt op een fijn gesprek en dat was ook zo. Er was meteen een klik van beide kanten. Dat gaf meteen vertrouwen. Alles was in no-time geregeld en 24 augustus was mijn eerste werkdag.

De enige vrouw en de oudste van de vier, maar ik sta mijn mannetje wel
Dat is inderdaad alweer drie maanden geleden. Ik kan jullie vertellen: het bevalt super! Het is een fijn team, ik ben de enige vrouw en de oudste, maar ik sta mijn mannetje wel. Als commercieel medewerker binnendienst ondersteun ik de adviseurs Danny, Pieter en Jorg. Van het inplannen van afspraken en controleren van hypotheekadviezen tot het bewaken van de voortgang van de dossiers.

Gezellige dingen ondernemen
Naast mijn nieuwe baan bij één hypotheken woon ik samen met mijn vriend en onze 2 (tweeling)dochters in Berghem. En vind ik het leuk om te winkelen en gezellige dingen te ondernemen met vrienden. In deze tijd is dat een beetje creatief denken om tot een leuke activiteit of oplossing te komen. Net als op kantoor.

Neem je contact op met één hypotheken, dan is de kans groot dat je ook Anke leert kennen. Via de telefoon, e-mail of tijdens een afspraak. Je gaat haar naam regelmatig voorbij zien komen. En vaak zorgt dat voor een glimlach op je gezicht. Want dankzij Anke weet je op elk moment waar je aan toe bent. Of je nog stukken aan moet leveren of dat je hypotheek is goedgekeurd. Anke regelt het voor je. En daar worden we met z’n alle ontzettend vrolijk van!

De tijd vliegt. Het is alweer drie maanden geleden dat Anke bij ons binnen wandelde voor haar eerste werkdag. En dat hebben we geweten hoor. In positieve zin. Met haar 19 jaar ervaring in de sector zorgde ze meteen voor een nieuwe dynamiek op kantoor. Een échte aanvulling voor ons enthousiaste team. En we zijn eigenlijk wel benieuwd. Hoe bevalt het jou Anke?

Na 19 jaar een nieuwe uitdaging
Ja, 19 ervaring bij de Rabobank is natuurlijk niet niks. Ik heb een leuke tijd bij de bank gehad en was begin dit jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature van één hypotheken voorbij zag komen dacht ik, laat ik het eens contact opnemen. Dan volgt een sollicitatiegesprek. Je kent het wel, je hoopt op een fijn gesprek en dat was ook zo. Er was meteen een klik van beide kanten. Dat gaf meteen vertrouwen. Alles was in no-time geregeld en 24 augustus was mijn eerste werkdag.

De enige vrouw en de oudste van de vier, maar ik sta mijn mannetje wel
Dat is inderdaad alweer drie maanden geleden. Ik kan jullie vertellen: het bevalt super! Het is een fijn team, ik ben de enige vrouw en de oudste, maar ik sta mijn mannetje wel. Als commercieel medewerker binnendienst ondersteun ik de adviseurs Danny, Pieter en Jorg. Van het inplannen van afspraken en controleren van hypotheekadviezen tot het bewaken van de voortgang van de dossiers.

Gezellige dingen ondernemen
Naast mijn nieuwe baan bij één hypotheken woon ik samen met mijn vriend en onze 2 (tweeling)dochters in Berghem. En vind ik het leuk om te winkelen en gezellige dingen te ondernemen met vrienden. In deze tijd is dat een beetje creatief denken om tot een leuke activiteit of oplossing te komen. Net als op kantoor.

Neem je contact op met één hypotheken, dan is de kans groot dat je ook Anke leert kennen. Via de telefoon, e-mail of tijdens een afspraak. Je gaat haar naam regelmatig voorbij zien komen. En vaak zorgt dat voor een glimlach op je gezicht. Want dankzij Anke weet je op elk moment waar je aan toe bent. Of je nog stukken aan moet leveren of dat je hypotheek is goedgekeurd. Anke regelt het voor je. En daar worden we met z’n alle ontzettend vrolijk van!