2020 was een bijzonder jaar. Van de lancering van één hypotheken in mei tot een harde lockdown in december. Een jaar waarin veranderingen elkaar telkens op bleven volgen. Maar gelukkig ook een jaar met vele mooie momenten. We nemen jullie graag mee. Lees verder.

Vol gas vooruit

Het begon allemaal met het besluit om samen als nieuw merk verder te gaan. En dan komt er veel op je af. Nieuwe naam, nieuwe huisstijl, nieuwe ICT… te veel op te noemen. En toen kwam daar in maart ook nog de ‘zachte’ lockdown overheen. We hebben wel eens gedacht, waar zijn we toch aan begonnen. Maarja.. gewoon vol gas vooruit en voor we het wisten was  daar: één hypotheken.
.

één hypotheken was geboren

Op 1 mei was het moment daar: één hypotheken was live! Een prachtig moment. We hebben zoveel mooie reacties van jullie mogen ontvangen. Van vrienden, kennissen, bekende maar ook uit onbekende hoek kregen we mooie woorden. Een borrel organiseren zat er toen nog niet in. Maar we willen graag een ding met jullie afspreken: die borrel houden jullie tegoed.
.

Een stukje betrokkenheid en vertrouwen

Daar is het allemaal mee begonnen, we wilden onze klanten nog beter van dienst zijn. Een stukje betrokkenheid. Dat vinden we het mooiste aan ons werk. We zijn blij met de kansen en het vertrouwen dat we van vele hebben gekregen. Binnen een paar maanden werd het daardoor wel erg druk, dat was met z’n drieën niet meer te doen. En toen kregen we ook nog de kans om intern te verhuizen naar een nieuwe ruimte.
.

Verhuizen naar een nieuwe ruimte en uitbreiding van het team

Een kans die we niet konden laten liggen. Als we dan toch bezig zijn, laten we het dan meteen goed aanpakken. In de zomermaanden verhuisde we naar een nog mooiere ruimte in ons authentieke pand in Oss. Super fijn, alleen aan dat lege bureau moesten we nog wat doen.

De vacature ‘commercieel medewerker binnendienst’ werd de wereld in geholpen. De mailbox stroomde vol met sollicitanten waaronder een bekende: Anke Timmermans. Ze kwam op gesprek. De klik was er meteen en we kwamen er snel uit. Wat een topper! Het team was daarmee compleet.
.

Op naar een nog mooier 2021!

Al met al was 2020 dus een bijzonder jaar. We willen iedereen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerkingen en het vertrouwen het afgelopen jaar. We wensen jullie een goed en gezond 2021 met een natuurlijk een lekkere borrel in het vooruitzicht!
.

Anke, Danny, Jorg en Pieter
.
.
.
.